News Flash:

FOTO SOC! O politista si-a facut un selfie provocator in masina de serviciu. S-a descheiat la uniforma si si-a pozat sanii goi

25 Aprilie 2016
7288 Vizualizari | 0 Comentarii
Nidia Garcia
Selfie-urile continua sa faca victime. Nidia Garcia, o politista din Mexic, a fost suspendata din activitate dupa ce si-a facut un selfie provocator in masina de serviciu. Garcia si-a desfacut uniforma si s-a pozat in sanii goi. In imaginea publicata de cineva pe Facebook apare si arma semi-automata de serviciu a Nidiei. 
  
Se pare ca nu este prima data cand tanara politista a facut acest lucru. Superiorii sai au descoperit pe internet mai multe imagini cu femeia care s-a pozat in ipostaze sexy in masina politiei sau cu elemente legate de jobul sau de om al legii. 
Nidia a recunoscut acuzatiile, dar e nagat ca ar fi publicat imaginile pe retele de socializare. „Imi cer scuze fortei de polite locala si orasului Escobedo pentru actul imoral pe care l-am comis”, a scria ea pe Facebook. 
 
Din fericire pentru Garcia, care ar putea ramane in curand fara loc de munca, mai multe agentii de modeling si reviste pentru barbati i-au facut oferte pentru a colabora cu ele. 

Galerie Foto

Nidia_Garcia2
selfie-urile nidia garcia politista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)