News Flash:

Vladimir Putin: Relatiile dintre Rusia si SUA s-au inrautatit de la punerea in functie a lui Trump

12 Aprilie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
putin
Vladimir Putin, presedintele rus, a declarat ca increderea dintre Rusia si Statele Unite s-a deteriorat de cand Donald Trump a devenit presedinte la Casa Alba, informeaza The Independent.
”S-ar putea spune ca nivelul de incredere la nivel functional, mai ales la nivel militar, nu s-a imbunatatit, ci mai degraba s-a deteriorat”, a afirmat Vladimir Putin in cadrul unui interviu, dupa ce a fost intrebat de reporteri care sunt relatiile cu Washingtonul de cand Donald Trump a devenit presedinte al SUA.
Agentiile secrete americane l-au acuzat pe Vladimir Putin ca a ordonat campania de influentare a rezultatului scrutinului prezidential din SUA in scopul facilitarii victoriei lui Donald Trump si in ambitia de a submina sistemul liberal-democratic occidental.
Intrebat despre acuzatiile aduse Guvernului sirian legate de lansarea atacului chimic asupra provinciei Idlib, in urma caruia 87 de persoane au murit, inclusiv copii, presedintele rus a declarat ca Damascul nu mai detine arme chimice. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006065 (s)