News Flash:

ATAC ARMAT intr-o scoala cu nevoi speciale din Statele Unite: Bilantul se ridica la 3 morti, inclusiv agresorul

11 Aprilie 2017
873 Vizualizari | 0 Comentarii
politie sua
Doi adulti si un copil si-au pierdut viata in urma unui schimb de focuri intr-o scoala elementara din San Bernardino, dupa ce unul dintre elevii raniti a decedat la spital, scrie BBC.
Suspectul si-a impuscat si ucis sotia, o profesoara, si a ranit doi copii care se aflau in spatele femeii, dintre care unul nu a supravietuit, scrie BBC.
Atacatorul, un barbat in varsta de 53 de ani, pe nume Cedric Anderson, a intrat in scoala dupa ce s-a dat drept un vizitator si si-a pastrat arma ascunsa pana cand a deschis focul intr-o sala de clasa in care erau 15 copii cu nevoi speciale, au declarat autoritatile.
Acesta si-a ucis sotia, Karen Elaine Smith, si a ranit mortal un baiat in varsta de opt ani, Jonathan Martinez, care a fost transportat cu elicopterul la spital, dar mai tarziu a murit.
Un alt elev in varsta de noua ani a ramas in spital si se afla in stare stabila, potrivit Los Angeles Times.
Jarrod Burguan, seful Politiei regionale, a postat pe Twitter la scurt timp dupa incident ca suspectul a fost „inlaturat“ si ca nu exista „nicio alta amenintare“. Scoala a fost imediat evacuata.
In decembrie 2015, doi indivizi au ucis 14 persoane si au ranit alte 20 intr-un atac armat comis in comitatul San Bernardino din California.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006433 (s)