News Flash:

VIDEO - IMAGINI SOCANTE surprinse intr-un avion! Pasager tarat afara de la bordul unui zbor din cauza numarului mult prea mare de rezervari

11 Aprilie 2017
936 Vizualizari | 0 Comentarii
pasager
Intr-un clip socant ce a inceput sa circule pe paginile de social media se observa cum personalul de securitate scoate in mod violent un pasager de la bordul unui zbor United Airlines, din cauza numarului prea mare de rezervari si a faptului ca niciun pasager nu s-a oferit voluntar sa renunte la cursa respectiva, scrie adevarul.ro.
Clipul reprezinta un nou episod scandalos pentru compania aeriana americana dupa ce recent a fost acuzata de sexism pentru faptul de a fi interzis accesul la bordul unui zbor a doua tinere ce erau imbracate cu pantaloni yoga.   Pe fundalul clipului se poate auzi o alta pasagera cum exclama: „O Doamne! Nu e normal, uitati-va ce ii faceti”, iar un alt pasager, la randul lui, exclama: „I-ati spart buza”.   Intr-un prim comunicat de presa din partea companiei aeriene, reprezentantii acesteia sustin ca „Dupa ce echipa noastra a cautat voluntari, un client a refuzat sa paraseasca zborul in mod voluntar iar echipa de securitate a fost chemata in avion. Ne cerem scuze pentru numarul mult prea mare de rezervari”.   Dupa ce o adevarata furtuna a izbucnit pe retelele de socializare Oscar Munoz, CEO-ul celor de la United Airlines a transmis presei o noua declaratie in care isi cer scuze pentru incident. „Acesta este un incident ce ne-a intristat pe toti cei de la United. Imi cer scuze pentru faptul de fi trebuit sa acomodam acesti clienti”.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)