News Flash:

Bărbat fără permis, prins la volanul unei mașini cu numere false, în Timiș

13 Aprilie 2021
656 Vizualizari | 0 Comentarii
politist

Dosar penal pe numele unui tânăr de 27 de ani, în județul Timiș. El a fost prins de polițiști la volan, deși nu avea permis de conducere. În plus, mașina avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Tânărul de 27 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Peciu Nou. Se afla la volanul unui autoturism, în noaptea de luni spre marți. Polițiștii și-au dat seama imediat că bărbatul nu are permis de conducere.

„În fapt, în cursul nopții, în jurul orei 00:30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou, au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că autovehiculul era neînmatriculat în circulație, având aplicate plăcuțe de înmatriculare cu număr fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere și pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)