News Flash:

Viorica Dancila, huiduita la Constanta, dupa inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei

17 Iunie 2018
974 Vizualizari | 0 Comentarii
download 1

Viorica Dancila a fost huiduita de cateva persoane, dupa inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Constanta. Oamenii aveau tricouri pe care scria ”fara penali” si afise cu mesajul ”Demisia”.
Premierul Viorica Dancila si omologul sau eston, Jüri Ratas, au participat duminica la inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Constanta.

Jüri Ratas a vorbit despre cele peste 200 de consulate pe care le are Estonia si despre relatia dintre Estonia si Romania.

”Faptul ca premierul Viorica Dancila se afla aici, alaturi de noi, este un semn puternic fata de prietenia noastra. Sper ca, dupa deschiderea zborului direct intre Constanta si capitala Estoniei, cetatenii romani sa vina in Estonia. (...) Sper ca schimburile de experienta intre studenti si profesori din Estonia si Romania sa aduca numai beneficii”, a afirmat premierul Estoniei.

La randul sau, Dancila a urat succes consulului onorific Alexandru Bobe, prorectorul Universitatii ”Ovidius” Constanta.

”Am convingerea ca activitatea dumnealui ne va ajuta sa facem noi pasi in colaborarea pe care o avem cu Republica Estonia. In acelasi timp, vreau sa multumesc autoritatilor centrale si locale pentru munca depusa in ceea ce priveste functionarea consulatului. As putea spune ca ultimele zile au fost deosebit de importante pentru intensificarea relatiilor bilaterale si economice intre Romania si Estonia. Am avut discutii cu prim-ministrul Estoniei legate de intensificarea cooperarii economice, am vorbit despre dorinta Romaniei de a impartasi din experienta si expertiza in privinta digitalizarii, despre dorinta Romaniei de a impartasi experienta Estoniei in ceea ce priveste preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Am semnat un memorandum intre Ministerul Mediului de Afaceri si Agentia de Investitii din Estonia, am inaugurat primul zbor sezonier, si iata ca azi inauguram impreuna Consulatul Onorific al Estoniei. Sunt pasi importanti care arata dorinta noastra de cooperare si am speranta si convingerea ca acesti pasi vor fi urmati de altii, astfel incat cooperarea dintre cele doua state sa fie din ce in ce mai stransa si sa se concretizeze in pasi importanti in diferite sectoare de activitate”, a spus premierul Romaniei.

La iesirea din sediul central al Universitatii ”Ovidius” din Constanta, unde s-a desfasurat ceremonia de inaugurare a Consulatului Onorific al Estoniei, cateva persoane au huiduit-o pe Viorica Dancila si au strigat ”Demisia”. Oamenii aveau tricouri pe care scria ”fara penali” si afise cu mesajul ”Demisia”.


viorica dancila constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005817 (s)