News Flash:

Vino la Iulius Mall, in week-end! Promotii de Black Friday, targuri si teatru de papusi

16 Noiembrie 2018
1035 Vizualizari | 0 Comentarii

Pregătiţi de reduceri? În acest final de săptămână, brandurile din Iulius Mall au tăiat din preţuri şi vă aşteaptă cu promoţii la îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice, accesorii şi multe altele. În plus, mall-ul a pregătit şi cadouri pentru împătimiţii de shopping. La tombola de Black Friday pot participa cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, iar luni, 19 noiembrie, pot câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele cinci vouchere de 1.000 lei fiecare, la brandul Tezyo sau un voucher în valoare de 2.000 lei, la Hervis Sport and Fashion. Mai mult, primii 200 de clienţi din zilele de vineri, sâmbătă şi duminică vor câştiga premii garantate.

Doamnele şi domnişoarele pasionate de genţi pot vizita, până duminică inclusiv, târgul Bag Expo, de la demisolul mall-ului. Aici, vor avea la dispoziţie o varietate de modele în trend, de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne şi clutch-uri, până la trollere, genţi de voiaj, serviete şi multe altele.

Vineri, la parterul Iulius Mall începe o nouă ediţie Târgului de Produse Naturale şi de Sănătate. Timişorenii vor fi întâmpinaţi cu miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte articole care şi-au păstrat proprietățile naturale. Și pentru persoanele aflate în căutarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale, până la cosmetice naturale, articole feng shui și multe altele.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în food court-ul Iulius Mall, să afle povestea lui „Hansel şi Gretel”, istorisită de marionete. Reprezentaţia de teatru de păpuşi va începe la ora 12.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005507 (s)