News Flash:

Vindeca pe cale naturala cancerul in doar 40 de zile!

6 Iunie 2017
9610 Vizualizari | 5 Comentarii
planta cancer
Rareori cunoscut in afara medicinei traditionale chineze, planta Lei teng gong sau „vita tunetului lui Dumnezeu”, cercetatorii spun ca este uimitoare, avand capacitatea de a opri cancerul in mai putin de patruzeci de zile. Folosita pentru sanatate sau intensificarea calitatii de mai bine de 2.000 de ani in China, Occidentul incepe sa recunoasca beneficiile uimitoare ale plantei Lei teng gong pentru tratarea cancerului, dand o noua speranta celor care sufera de aceasta boala.
Lei teng gong este originara din China, Japonia si Coreea; aceasta este apreciata de foarte mult timp datorita proprietatilor sale miraculoase contra mai multe boli, printre care si cancerul. Planta demonstreaza un succes substantial in eliminarea tumorilor canceroase, deoarece furnizeaza cantitati ample de compus activ triptolide.
Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota Masonic Cancer Center au descoperit ca soarecii tratati cu triptolide timp de 40 de zile nu au aratat nicio crestere a tumorilor, chiar si dupa incetarea tratamentului. Ashok Saluja, vicepresedintele cercetarii si lider al studiului, a declarat pentru Bloomberg, „Te-ai putea uita in fiecare zi la acei soareci, tumoarea a fost in scadere si in scadere, iar apoi doar a disparut.”
Oamenii de stiinta de la John Hopkins Scoala de Medicina, au constatat, de asemenea, ca extractele de Lei teng gong sunt eficiente in eliminarea tumorilor canceroase. Doctor Jun O. Liu, profesor de farmacologie si stiinte moleculare la Johns Hopkins, a spus: „Triptolidele au demonstrat ca blocheaza cresterea tumorii…”
Aceste descoperiri sunt cele care pun bazele studiilor clinice umane in viitorul apropiat.
S-a dovedit ca triptolide trateaza cancerul pancreatic si ovarian. De asemenea, Lei teng gong-ul a raspuns pozitiv si impotriva artritei, tulburarilor reumatoide, sclerozei multiple si lupus-ului.
Din moment ce planta poate provoca reactii adverse grave, inclusiv pierderea densitatii osoase, dureri de cap si infertilitate, este important sa se consulte un medic calificat inainte de utilizare.
Partea intunecata a cercetarii stiintifice
Chiar daca cercetarea este in curs de dezvoltare, este incurajatoare in ceea ce priveste vita Lei tang gong-ului, dar, castigul financiar este in continuare factorul motivant care sta la baza. Anthony Gucciardi of Natural Society observa pe buna dreptate:
„Desi este o veste mare ca acest studiu aduce efectele benefice ale compusilor din planta ieftina, la lumina, vestea proasta este ca persoanele responsabile pentru cercetare sunt, de fapt, in cautare de a crea un medicament farmaceutic din triptolide, componenta esentiala. Un medicament care va solicita aprobarea FDA si in cele din urma sa fie brevetat si vandut pentru sume exorbitante de bani…” yve.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

Sinil'nikovjef  | #50397
Karnauhjef  | #50411
RobertLes  | #50447
Dennisunmaf  | #50449
jef  | #50547
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007027 (s)