News Flash:

Ce trebuie sa stim despre periutele de dinti electrice

4 Iunie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
periutelor de dinti electrice
Mai multe studii au aratat ca periutele de dinti electrice si sonice sunt mai bune la reducerea tartrului si gingivitei atat pe termen scurt cat si lung. De exemplu, un studiu din 2003 efectuat de Cochrane Oral Health Group a concluzionat ca, in comparatie cu periajul de mana, periutele de dinti electrice cu actiune de rotatie si oscilatie au ca rezultat mai putin tartru si mai putina gingivita. Dar, de asemenea, studiul a aratat ca, utilizate in mod corespunzator, atat periutele manuale cat  si cele  electrice pot fi la fel de eficiente.

Periutele de dinti electrice sau sonice pot fi mai usor de manevrat de catre persoanele cu probleme de dexteritate, cum ar fi artrita, astfel rezultand  dinti si gingii mai curate si pentru persoanele cu dizabilitati.

Periutele de dinti sonice si electrice pot motiva oamenii sa se spele pe dinti regulat eliminand „munca” pe care ar trebui sa o depuna cand folosesc o periuta de dinti normala.

Singurul dezavantaj al periutei de dinti electrice poate fi costul. Cele mai multe modele variaza de la aproximativ 70 lei la peste  350 lei, in comparatie cu periutele de dinti de moda veche ccare pot fi cumparate incepand de la 5 – 10 lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)