News Flash:

Vin ploile in regiunea Banatului

9 Ianuarie 2015
1778 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o noua informare meteo de viscol, ninsori si polei, valabila in toata tara incepand de vineri dimineata.
Conform meteorologilor, in intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 - 10 ianuarie, ora 14:00, in toate zonele montane va ninge, local abundent. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 70-80 km/h viscolind si spulberand zapada, indeosebi in zona inalta a Carpatilor Orientali si Meridionali. 
In restul teritoriului, vantul va avea intensificari locale si temporare, cu viteze la rafala de 45-50 km/h si vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza formarea poleiului.
Vremea va intra intr-un proces de incalzire, iar in a doua parte a noptii de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata, in Banat si Crisana, unde va ploua si izolat se vor cumula cantitati de peste 15-20 l/mp.
Pana vineri dimineata, este in vigoare o informare meteo de ger si intensificari ale vantului. Potrivit acesteia, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor in toata tara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005759 (s)