News Flash:

VIDEO - VIOLENTE in Ucraina: Manifestanti prorusi au preluat cladiri oficiale din mai multe orase

7 Aprilie 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Manifestanţi proruşi au atacat duminică clădiri oficiale în estul rusofon al Ucrainei, pătrunzând în sediul administraţiei provinciale din oraşul Doneţk, au constatat corespondenţi de presă. În această regiune, aflată la frontiera cu Rusia, au loc în fiecare duminică, de la îndepărtarea regimului prorus de la Kiev, la sfârşitul lui februarie, manifestaţii pentru alipirea la Rusia. Manifestanţi proruşi au preluat, duminică seara, controlul asupra unei clădiri guvernamentale la Harkov. 

UPDATE 23:05 - Preşedintele interimar al Ucrainei şi-a amânat vizita în Lituania

Preşedintele ucrainean interimar, Olexandr Turcinov şi-a amânat vizita în Lituania, din cauza situaţiei din ţara sa, a anunţat preşedinţia duminică.

Ministrul interimar de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov a declarat, pe pagina sa de Facebook, că "Putin şi (preşedintele ucrainean destituit Viktor) Ianukovici au plătit pentru organizarea acestor dezordini separatiste".

UPDATE 21:49 - Manifestanţi proruşi preiau controlul asupra unei clădiri guvernamentale la Harkov

La Harkov, o localitate cu peste 1,4 milioane de locuitori, manifestanţi proruşi au preluat, duminică seara, controlul asupra unei clădiri aparţinând administraţiei regionale. 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0671 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023815 (s)