News Flash:

VIDEO - Disparitia zborului MH370: Semnal similar cu cel al unei cutii negre, detectat in sudul Oceanului Indian

6 Aprilie 2014
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Un detector de cutii negre mobilizat de o navă chineză de patrulare care participă la căutarea avionului Malaysia Airlines a detectat "un semnal" în sudul Oceanului Indian, fără să stabilească dacă acesta are sau nu legătură cu zborul MH370, a anunţat agenţia China Nouă. Semnalul avea o frecvenţă de 37,5 kHz pe secundă, identică celei transmise de dispozitivele de înregistrare a zborului, a precizat China Nouă.

Detectorul de cutii negre, mobilizat de nava chineză de căutare Haixun 01, a reperat semnalul la latitudinea de aproximativ 25 de grade sud şi longitudinea de 101 grade est, a precizat agenţia.

Rămâne de văzut dacă semnalul are legătură cu avionul de tip Boeing 777 care a dispărut de pe radare în urmă cu o lună, a precizat China Nouă. Autorităţile malaysiene apreciază că, potrivit datelor furnizate prin satelit, zborul MH370 s-a prăbuşit în Oceanul Indian, în largul coastei de vest a Australiei, după ce şi-a schimbat ruta, în cursul unui zbor de la Kuala Lumpur la Beijing.

Până în prezent nu a fost descoperit vreun element susceptibil să confirme locul unde s-ar fi prăbuşit Boeingul.

Autorităţile nu înţeleg nici cum şi nici de ce a dispărut avionul şi au avertizat că misterul nu va putea să fie îndepărtat atâta timp cât nu sunt găsite cutiile negre.

"Caracteristicile constatate corespund cutiei negre a aparatului", a declarat fostul şef al armatei australiene, Angus Houston, însărcinat cu coordonarea căutărilor internaţionale, efectuate de opt ţări. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039349 (s)