News Flash:

Adela Popescu: „Ne dorim si o fetita, dar asa frumos arata proiectia mea cu doi baietei... "

13 Septembrie 2017
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
adela popescu
Dincolo de naturalete si energia debordanta de pe micul ecran, Adela Popescu pare sa-si controleze bine viata personala. Are o relatie frumoasa cu Radu Valcan, un baietel minunat si o cariera de succes, la PRO TV. Am vorbit despre Adela Popescu, mama si sotia, roluri care i se potrivesc de minune.
Tu si Radu ati sarbatorit, de curand, doi ani de casnicie. Cum ai putea descrie aceasta perioada?
Cei doi ani se leaga in exclusivitate de iubitul nostru Alexandru. Sarcina, apoi nasterea lui, iar acum cea mai frumoasa perioada din viata noastra. Redescoperim pas cu pas viata asa cum uitasem ca este.
Un copil, cu siguranta, iti schimba viata. Cat are Alexandru acum?
Alexandru are 15 luni acum. Sigur ca avem un program ce se tot schimba dupa cheremul lui. Are nevoi diferite in functie de achizitiile pe care le face.
V-ati certat ca orice parinti aflati la inceputuri?
Sa stii ca noi am fost norocosi. Am avut ajutor si deci ne-a ramas timp si pentru noi. Din fericire, eu nu am avut depresie post natala si nici Radu. Deci discutiile noastre nu au legatura cu aparitia copilului, au legatura cu viata in cuplu si cu tot ce aduce ea la pachet.
Mama mea s-a mutat la Bucuresti special pentru a ne ajuta cu cel mic, de asemenea, mama lui Radu ne ajuta de cate ori avem nevoie. Asa ca din experienta asta am luat ce a adus ea mai frumos.
Care a fost cea mai recenta disputa?
Ultima data ne-am tensionat din cauza mea. L-am anuntat pe Radu ca evenimentul la care trebuie sa mergem este peste doua zile. Cu jumatate de ora inainte de a incepe l-am anuntat ca am gresit ziua si ca in 15 minute trebuie sa fim acolo gatiti, aranjati.
Cat de pregatiti ati fost pentru postura de parinti?
Nu esti niciodata pregatit dinainte. Desi am facut impreuna un curs de puericultura in urma caruia am aflat multe informatii utile, pregatit devii cu timpul. Pas cu pas.
Cu cine seamana? Ce a luat de la fiecare dintre parinti?
Cred ca ochii si culoarea parului de la mine, gura, incruntarea si carisma, de la Radu.
Ce lucruri mai faceti in doi? Cand ati iesit ultima data in oras doar voi?
Iesim des. Dar cel mai frumos a fost chiar pe 22 august, atunci cand am implinit 2 ani de la casatorie. Am avut parte de o surpriza tare frumoasa in mijlocul naturii, ca o reeditare a nuntii noastre, numai ca in doi.
Tu provii dintr-o familie cu multi frati. Cum a fost copilaria ta?
Cea mai frumoasa din lume. Ma emotionez de fiecare data cand imi amintesc bucati din universul meu de la Susani.
Care este cea mai frumoasa amintire legata de copilarie? Ti-a lipsit ceva?
Tati ma trezea dimineata si imi arata primii fulgi de nea. Nimic nu egaleaza fericirea aceea. Sigur ca neajunsuri erau, acum ca privesc retrospectiv, insa atunci nu simteam asta.Cititi restul interviului pe life.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010693 (s)