News Flash:

VIDEO - Monica Anghel, dezamagita de Alex Velea

24 Februarie 2014
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
A trecut vremea când Alex Velea era un artist destul de timid și de conștiincios.  De mai bine de un an, artistul pare total schimbat.

Zilele trecute, Alex a bruscat un paparazzo, acum câteva săptămâni a jignit-o pe Iulia Albu, iar în ultimele luni i-a apostrofat pe reporteri, mai mult decât a făcut-o în întreaga sa carieră. 

În urmă cu câțiva ani, Alex era iubit de către milioane de fani, după ce câștigase concursul „Dansez pentru tine”, alături de partenera sa, Cristina. Atunci, artistul era extrem de dedicat acelui proiect și a făcut tot posibilul să fie cel mai bun și să danseze extrem de bine, pentru a-și ajuta partenera de dans.

Însă, în ultima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, în care este concurent, Alex a dezamăgit-o pe Monica Anghel prin atitudinea sa. Deși trebuiau să repete o piesă de-a lui Bruno Mars, Alex a venit cu versurile învățate doar parțial, astfel încât Monica a fost nevoită să îi spună că repetiția s-a încheiat.

„Nu eşti sigur pe piesă, nu? Alex, în clipa asta nici eu nu ştiu ce să-ţi spun. Nu putem să lucrăm dacă tu nu ştii piesa, nu putem să o luăm de la zero. Gata, la revedere. Nu ştiu ce o să faci"
, i-a spus Monica lui Alex, vizibil dezamăgită.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033902 (s)