News Flash:

3 dive din Romania care au devenit celebre peste noapte

21 Februarie 2014
3281 Vizualizari | 0 Comentarii
1. Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu, aceasta "croitoreasa necalificata" a showbizului autohton, asa cum s-a autodeclarat in presa de astazi, ramane una dintre cele mai titrate vedete la ora actuala in Romania, desi nu a facut nimic ca sa merite titlul de celebritate si sumele imense din conturi, incasate de la diverse show-uri de televiziune.
A devenit cunoscuta datorita relatiei cu Catalin Botezatu, care a "teleportat"-o rapid pe podiumurile de moda, apoi a trecut prin patul fotbalistului Adrian Cristea si, ulterior, si-a unit destinul cu Victor Slav. Aceste relatii controversate au facut-o celebra.
2. Oana Lis
De Oana Lis am auzit si auzim in continuare doar datorita relatiei si, ulterior, casniciei cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Diferenta mare de ani dintre cei doi, faptul ca relatia lor inca rezista, dupa aproape 16 ani, si declaratiile uneori socante despre intimitatile din sanul casniciei ei au reusit sa o mentina pe doamna Lis printre cele mai populare dive din Romania, fara sa faca nimic deosebit in acest sens.
3. Monica Gabor
Monica Gabor tine inca primele pagini ale tabloidelor chiar si acum, dupa ce s-a mutat in America si isi construieste o viata noua alaturi de iubitul ei miliardar, Mr. Pink.
Insa rampa de lansare in showbiz si in lumea mondena exclusivista a avut loc in 2005, cand la varsta de 17 ani, s-a cuplat cu unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Romania: Irinel Columbeanu, mai mare cu 30 de ani decat ea.
Monica nu a trebuit sa faca nimic pentru a castiga statutul de vedeta. Aparitiile la bratul omului de afaceri si relatia cu el au fost suficiente pentru a-i deschide calea catre castiguri financiare fabuloase si obtinerea statutului de celebritate. Casatoria cu omul de afaceri a rezistat doar pana in 2011, ulterior vedeta mutandu-se in SUA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0806 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033720 (s)