News Flash:

VIDEO - MIHAI CHITU A CCSTIGAT VOCEA ROMANIEI, sezonul 3

27 Decembrie 2013
1493 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai chitu
Mihai Chiţu a câştigat VOCEA ROMÂNIEI 2013 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta este cel de-al treilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.

În marea finală s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

În urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chiţu a fost câştigătorul trofeului "Vocea României" şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala "Vocea României" de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe poziţia a patra - Marius Marin.

"Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc 'Vocea României', mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă", a declarat Mihai Chiţu după anunţarea rezultatelor.

În cadrul marii finale a show-ului "Vocea României", care a durat circa patru ore, Mihai Chiţu a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Mihai Chiţu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodată, Mihai Chiţu a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".

Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 - 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Finala "Vocea României" a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.

Invitaţii speciali ai show-ului au fost Corina Chiriac, care a cântat cu marele câştigător Mihai Chiţu, Bodo, solistul de la Proconsul, care a cântat cu Sânziana Niculae, Sore, care a cântat cu Adrian Nour, şi Paul Ciuci, solistul trupei Compact, care a cântat alături de Marius Marin.

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008002 (s)