News Flash:

VIDEO - Marian Godina distribuie imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza

11 Iunie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
boureanu4
Politistul Marian Godina a postat, sambata, pe Facebook un filmulet in care se vede cum politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si se repede la acesta sa il loveasca. Imaginile sunt insotite de mesajul "eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Bravo, colegule!".
In imaginile postate de Marian Godina pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum politistul riposteaza dupa ce este lovit de Cristian Boureanu in zona inghinala si se repede catre fostul deputat in incercarea de a-l lovi cu pumnul in fata.
"Pentru cei care spuneau ca politistul nu a avut nicio reactie si ca a fost prea bland. Urmariti finalul. A avut reactie sau nu? Eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Mie, unul, mi-a facut ziua mai frumoasa. Bravo, colegule! Asa trebuia raspuns!", este mesajul pe care Marian Godina l-a alaturat filmuletului.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1.
Fostul deputat a fost retinut dupa ce a fost audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 hotarand in jurul orei 01.00, in noaptea de vineri spre sambata, sa emita ordonanta de retinere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, care au decis arestarea sa preventiva.
"La data de 09.06.2017, in jurul orelor 01:30, inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, aflandu-se in calitate de pasager intr-un auototurism,, pe locul din dreapta fata, vehiculul fiind oprit in trafic de un echipaj de politie rutiera pe Bd. Aviatorilor, in zona restaurantului Pescarus, s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale", se arata in referatul cu propunere de arestare preventiva. Vezi imaginile pe Mediafax.ro

cristian boureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006638 (s)