News Flash:

ANCA TURCASIU a rupt tacerea! Primele declaratii dupa ce s-a aflat ca MIRELA VAIDA a ajuns in patul sotului ei! „Vrea sa imi distruga casnicia! Am suferit”

9 Iunie 2017
2480 Vizualizari | 0 Comentarii
turcasiu

Anca Turcasiu şi Cristian Georgescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Însă, cu toate acestea, au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar urma să divorţeze. Mirela Vaida ar fi fost motivul pentru care cei doi ar fi fost la un pas de despărţire.


„A fost o mare, mare aventură mediatică, de care am scăpat foarte greu. Am suferit şi am plâns foarte mult!”, a spus Anca.

 

Mirela Vaida a explicat cum au stat lucrurile la momentul respectiv. „M-a chemat la un moment dat Anca, după nişte repetiţii la un spectacol în care noi jucam, să ne odihnim câteva ore la ea acasă. Mi-a dat un trening, mai mare, ce-i drept, şi mi-a zis <>. La premiera spectacolului vine un bărbat la mine şi-mi zice: <>. Zic, Doamne, ăsta îmi distruge căsnicia! Cine e şi ce vrea?!”, a povestit Mirela Vaida.


Cristian Georgescu a glumit pe seama episodului. „Ăsta a fost, de fapt, unul dintre motivele noastre de divorţ. Soţia a spus <>, iar eu am zis clar nu, a dormit Mirela pe ea, eu nu o arunc!”, a spus soţul Ancăi Ţurcaşiu.

mirela vaida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005289 (s)