News Flash:

VIDEO - Mama ei murise acum 23 de ani. Dar intr-o zi a primit o scrisoare care era de la ea si a inceput sa planga!

22 Aprilie 2018
869 Vizualizari | 0 Comentarii
Amanda Lemmond

Amanda Lemmond si-a pierdut mama, singurul ei parinte, la varsta de 10 ani, din cauza unei boli necrutatoare – cancerul. Dupa ce i s-a intamplat aceasta tragedie, in viata ei a urmat alta: fetita a ajuns la orfelinat. Singurul obiect pe care l-a mai pastrat ca amintire de la mama ei era un iepuras de plus.

Timpul a trecut, Amanda a invins toate greutatile, dar iata ca peste 23 de ani a deschis usa casei sale si a avut surpriza de a vedea ca a primit prin posta o cutie de mici dimensiuni, desi nu comandase nimic.
Imediat ce a deschis-o, a inceput sa planga. Inauntrul ei erau mai multe scrisori care fusesera scrise de mama ei cu doar cateva zile inainte sa moara, pe langa acestea cutia continea poze, dar si certificatul ei de nastere.


Intr-una dintre scrisorile pe care le va pretui pe vecie, Amanda a putut citi: "Stii, imi e tare, tare, dor de tine, mai ales ca nu ma pot trezi cu tine in fiecare dimineata. Tu ai o lumina foarte puternica in tine care straluceste ca o stea; sa nu renunti la ea niciodata, copilasul meu. Esti cea mai curajoasa fetita pe care am cunoscut-o vreodata. Te iubesc mult de tot. Te rog sa continui sa zambesti”.
Amanda a declarat despre noul ei cadou incredibil: "Este o legatura pe care nu credeam ca o voi recupera vreodata”.
Iata un material video despre aceasta poveste:

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006136 (s)