News Flash:

SEISM in Indonezia. Cel putin doi morti si peste 20 de raniti

19 Aprilie 2018
790 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur1

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea de 4,4 grade, produs in zona centrala a insulei Java din Indonezia, a provocat doua decese, alte 21 de persoane au fost ranite, iar peste 300 de cladiri au fost avariate, a anuntat joi un oficial indonezian, potrivit agentiei de stiri Xinhua.
Peste 2.000 de persoane au fost nevoite sa se refugieze in centre de evacuare in urma seismului, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtatorul de cuvant al agentiei indoneziene pentru gestionarea dezastrelor naturale.

Cutremurul, care a avut epicentrul la o adancime de doar 4 kilometri, s-a produs miercuri dupa-amiaza in zona centrala a insulei Java, potrivit Agentiei de Geofizica si Meteorologie de la Jakarta.

Cea mai afectata de cutremur a fost zona Kalibening din districtul Banjarnegara, unde solul instabil a amplificat efectele seismului, a transmis Sutopo Purwo Nugroho, precizand ca peste 300 de locuinte, patru moschei si doua scoli au fost suferit pagube majore.


Indonezia este situata in zona activa geologic numita Cercul de Foc al Pacificului, aici inregistrandu-se un numar mare de seisme si eruptii vulcanice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006511 (s)