News Flash:

IMAGINI VIDEO de la scena mortii lui Prince, facute publice de politie

20 Aprilie 2018
949 Vizualizari | 0 Comentarii
prince

Inregistrari video si fotografii realizate de politia americana in locuinta lui Prince din Minneapolis, dupa ce acesta a fost descoperit decedat, pe 21 aprilie 2016, au fost facute publice, dupa ce procuratura a anuntat ca nicio persoana nu va fi pusa sub acuzare pentru moartea acestuia.
Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, astfel ca nicio persoana nu va fi pusa sub acuzare, a anuntat, joi dupa-amiaza, Procuratura din Minnesota, conform CNN.

"Prince nu avea idee ca lua o tableta contrafacuta, care putea sa ii provoace moartea", a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver.

Procurorul a precizat ca nu exista dovezi referitoare la modul in care artistul obtinuse tabletele de fentanil, astfel ca nu vor fi formulate acuzatii penale in acest caz.


Dupa acest anunt, politia a facut publice mai multe inregistrari video si audio si fotografii realizate la resedinta lui Prince, Paisley Park, dupa moartea artistului.

Prince a fost descoperit in fata usii unui lift din casa sa. Restul inregistrarii video prezinta zona in care acesta a fost gasit decedat, seiful, in care se aflau inregistrarile lui si sume mari de bani, si echipamentul pentru inregistrari muzicale. Intr-o fotografie se poate vedea o pudra alba varsata pe o masa, alaturi de o lingurita indoita, dar aceasta era doar un obiect de arta.
In imaginile difuzate de TMZ, corpul neinsufletit al lui Prince este blurat.

Pe de alta parte, TMZ scrie ca Sinead O'Connor a declarat politiei, in timpul anchetei asupra mortii artistului - inregistrarea audio fiind facuta publica tot de autoritati -, ca acesta, sub influenta drogurilor puternice pe care le lua, era extrem de violent cu femeile, unele dintre acestea fiind chiar spitalizate. Cantareata a declarat politiei ca Prince a fost violent inclusiv cu ea.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la varsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scena Prince, nascut pe 7 iunie 1958, a fost un cantaret, compozitor, actor si multiinstrumentalist. Prince a fost recunoscut de intreaga lume pentru inovatiile aduse in industria muzicii, dar si pentru munca sa eclectica, prezenta scenica excentrica si stilul vocal unic. A fost vazut ca un pionier al "sunetului Minneapolis". Muzica sa imbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz si pop.

Albumul din 1979, care ii poarta numele, a fost premiat cu un disc de platina, iar materialul discografic "Purple Rain" si filmul cu acelasi titlu, lansate in 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial.

Un compozitor prolific, in anii 1980, Prince a compus si produs melodii, deseori fara a-si semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.

Prince a vandut peste 100 de milioane de albume in toata lumea si a castigat opt premii Grammy, un Glob de Aur si un Oscar.

Memoriile sale oficiale vor fi lansate la sfarsitul anului 2018, dupa cum a anuntat recent editorul Esther Newberg, de la ICM Partners, potrivit publicatiei The Hollywood Reporter. Prince a lucrat la acest volum, pentru care a incheiat un contract cu editura chiar in 2016, impreuna cu scriitorul Dan Piepenbring.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006521 (s)