News Flash:

VIDEO - Fenomen CIUDAT pe cerul Romaniei, asta noapte!

7 Ianuarie 2015
2249 Vizualizari | 0 Comentarii
In noaptea dintre 6 si 7 ianuarie, cerul Romaniei a fost brazdat de lumini ciudate. Se pare ca a fost vorba despre un meteor vizibil deasupra judetelor Vrancea si Buzau. 

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case din Obrejita, Vrancea, publicate pe site-ul bloggerului Cristi Dorombach.

Mai multe persoane au relatat si un zgomot foarte puternic care a acompaniat luminile rosii si galbene si, potrivit adevarul.ro, mai multe persoane au sunat la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau.

”S-a observat de catre angajatii dispeceratului ISU o lumina puternica rosie-galbuie pe cer, urmata la 5 minute de un zgomot puternic. La putin timp dupa ora 3, au fost receptionate patru apeluri din localitatile Parscov, Ramnicelu, Cernatesti si Beceni, care relatau acelasi lucru. S-a luat legatura cu ROMATSA de la care am aflat ca nu au fost inregistrate date despre acest fenomen si nici zboruri, la acea ora”, a declarat  plt. Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzau.

Un comentator sustine ca lumina a fost vizibila chiar si in judetul Ilfov, dar ca in acea zona nu s-a auzit nimic. ”Locuiesc in Bragadiru (Ilfov) si intamplator m-am trezit in jurul orei 03.00. Astfel am vazut lumina care s-a produs la cateva minute dupa ora 03.00 (in doua trepte de intensitate, aproximativ 2-3 secunde). Am localizat-o cumva in partea de Nord a cerului noptii. Nu a fost urmata de nici un fel de zgomot, chiar am fost foarte atent la acest detaliu si nu am auzit absolut nimic”, a explicat persoana respectiva.
Sursa video: piticu.ro 

Galerie Video


lumini meteor supraveghere zgomot fenomen detaliu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006228 (s)