News Flash:

TRAGEDIE! Un tanar fotbalist si tatal acestuia au ucis doua persoane si au impuscat fortele de ordine

6 Ianuarie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Un jucator de fotbal american in varsta de 21 de ani si tatal acestuia au fost arestati in Virginia dupa ce au impuscat doi politisti si au omorat alte doua persoane. Cei doi risca pedeapsa cu moartea, anunta nbcnews.com.
Despre Eric Campbell se vorbea doar in termeni laudativi. Avea 21 de ani, dar i se preconiza un viitor stralucit in fotbalul american, dupa ce in cadrul facultatii West Virginia University facuse furori pe teren. O singura seara i-a dat insa toate calculele peste cap. Impreuna cu tatal sau, Edward, au jefuit doi batrani, i-au impuscat si le-au furat masina: "Nu erau la prima abatere de acest fel. Mai furasera, dar niciodata nu se ajunsese la crima", au dezvaluit politistii care, alertati de vecini, au pus sub urmarire masina, in speranta ca ii vor gasi pe cei doi. Iar cand fiul si tatal au fost opriti in trafic si le-au fost cerute actele, lucrurile au continuat sa degenereze. Panicat, Edward a scos pistolul si a tras in politisti. A urmat un schimb de focuri, in urma caruia baiatul de 21 de ani a fost ranit la picior.
Tatal a iesit din masina si a fost retinut de politisti, asta in timp ce Eric a luat locul soferului si a mai condus inca 90 de minute, fiind intr-un final prins de autoritati, dupa o cursa nebuna.
Politistii au descoperit in portbagajul masinii trupurile celor doi batrani pe care Eric Campbell si Edward Campbell i-au ucis. Nu a fost inca stabilit daca cei doi mai traiau atunci cand au fost bagati in masini: "Risca pedeapsa cu moartea", au declarat autoritatile socate de cele intamplate. ProSport.ro

virginia eric campbell
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007137 (s)