News Flash:

VIDEO FABULOS - Si-a filmat cainii alergand spre bolurile cu mancare timp de 9 luni. Rezultatul te va lasa mut de uimire

11 Noiembrie 2016
897 Vizualizari | 0 Comentarii
caini alearga la mancare
De cele mai multe ori animalele de companie ajung sa fie cei mai buni si loiali prieteni, ba chiar sa fie considerati membri cu drepturi depline ai familiei. Este si cazul lui Colby si Bleu, doi Golden Retrieveri al caror stapan a ales sa ii filmeze timp de 9 luni de zile in timp ce patrupezii veneau in mare graba sa serveasca portia de hrana din castronele, iar imaginile surprinse au fost adunate intr-un filmulet timelapse adorabil, scrie livebiz.ro.
Bucuria pe care o afiseaza cainii in momentul in care sunt chemati la masa este incredibila. De fiecare data cand isi auzeau numele rostit de stapanul lor, patrupezii veneau in mare graba, uneori chiar patinand pe parchetul lucios.
Imaginile filmate sunt aproape identice de fiecare data deoarece patrupezii urmeaza acelasi traseu pana la castronelul cu mancare, cu exceptia faptului ca pe parcursul clipului dimensiunile cainilor sunt din ce in ce mai mari. Acesta este bineinteles rezultatul alimentatiei consistente pe care cei doi caini o primesc cu regularitate.
Si cum timpul trece cu iuteala, iar catelusii cresc foarte repede, cele mai frumoase amintiri raman intotdeauna cele adunate sub forma de imagini. Este minunat sa poti observa intr-un timp atat de scurt cat de multe transformari se petrec in aproape 1 an de viata!

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007032 (s)