News Flash:

Tineri pakistanezi depistati intre localitatile timisene de frontiera Gherman si Percosova

8 Noiembrie 2016
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Politistii de frontiera din sectorul Moravita, actionand in baza unei informatii, au depistat intre localitatile timisene de frontiera Gherman si Percosova patru cetateni pakistanezi care nu isi justificau prezenta in zona, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES. 
''Cei patru, depistati duminica, au varste intre 19 si 23 de ani si au declarat ca sunt din Pakistan si au solicitat azil in Romania. Urmeaza sa fie predati Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara'', arata inspector principal de politie Petre-Ionut Nicola, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, in comunicat. 
Totodata, politistii de frontiera timiseni, in cooperare cu politisti de la Sectia de Politie Sannicolau Mare, actionand in baza unei informatii, au depistat pe raza localitatii amintite, in apropierea frontierei, doi barbati care nu isi justificau prezenta in zona. 
''In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni albanezi, in varsta de 21, respectiv 27 ani. Ei au declarat ca au venit din Serbia si intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei. Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat, totodata fiind anuntate si autoritatile sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie'', mentioneaza acelasi comunicat. 
Potrivit sursei, cei doi cetateni albanezi au fost predati autoritatilor sarbe, in vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013453 (s)