News Flash:

VIDEO cu puternic impact emotional! Au aparut primele imagini cu momentul in care baietelul de 10 ani cade de pe tiroliana, intr-un parc din Craiova

14 Mai 2018
817 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

Un baietel in varsta de 10 ani a cazut de 8 metri inlatime, dupa ce s-a rupt tiroliana. Copilul a suferit leziuni si a fost internat la Spitalul Judetean din Craiova. Totul s-a intamplat duminica, in Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova.
Starea copilului este stabila. Tatal baiatului acuza de grava neglijenta pe administratorii locului de joaca, pentru ca tiroliana fusese reparata necorespunzator. „Tiroliana era rupa si legata cu banda adeziva, in speranta ca o sa reziste. Noi am venit la locul de joaca si am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatal micutului.   Accidentul a avut loc duminica, in Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova. In imagini se vede clar cum coarda care face legatura intre harnasamentul de siguranta si scripetele tirolianei s-a rupt. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Vezi VIDEO pe adevarul.ro


tiroliana copilul leziuni craiova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)