News Flash:

De ce e bine sa ne ungem cu untdelemn din candela de la Maic Domnului

12 Mai 2018
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Maica Domnului

Cine nu vrea, nu se vindeca. Cine vrea, este vindecat de Harul lui Dumnezeu. In cele din urma intelegem cine este de vina, intelegem ce se intampla inlauntrul nostru si ne lasam convinsi sa se vindecam.

Sa alergam la Maica Domnului. Ea se pricepe la toate. Sa alergam la Maica Domnului, dar cu credinta. Credinta se manifesta prin vointa. Daca omul vrea sa se faca sanatos: „Vrei sa te faci sanatos?”, sa raspunda: „Da, vreau sa ma fac sanatos!”. Cand vrea cu adevarat, manifesta credinta adevarata. Cand are credinta adevarata, va manifesta si vointa adevarata. Ceilalti oameni care traiesc cu dumnezeii lor se chinuiesc, nu-si gasesc odihna, nu-si gasesc vindecarea.

Crestinii adevarati au aceasta sansa, il au pe Hristos, o au pe Maica Domnului. Cei care credem in Hristos, cei care suntem membri vii ai Bisericii si credem in Maica Domnului, o consideram Maica a noastra, sa alergam cu indrazneala la ea.

Sa alergam si sa o rugam. Sa o rugam din tot sufletul nostru, din toata inima noasta, cu toata credinta si puterea din noi. Sa-i aratam evlavie, sa facem metanii, sa-i sarutam icoana, sa ne ungem trupul cu untdelemn din candela ei ca sa se tamaduiasca trupul si sufletul nostru, sa ne vindecam de bolile trupesti si sufletesti.

Arhimandrit Simeon Kraiopoulos
Extras din ”Sufeltul meu, temnita mea”, Ed. Bizantina, pag. 100-101

preluat de pe ganduri din ierusalim

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2375 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015340 (s)