News Flash:

INCREDIBIL! O eleva de 9 ani a fost lovita cu capul de tabla de invatatoare

12 Mai 2018
991 Vizualizari | 0 Comentarii
Eleva

O invatatoare din Teleorman are dosar penal dupa ce si-ar fi lovit eleva cu capul de tabla. Iar copila de noua ani ar fi lesinat in drum spre casa. Bunica se plange ca si-a dus nepoata direct la spital. Si-apoi, a sesizat Politia. De cealalta parte, reprezentantii institutiei de invatamant spun ca, de fapt, copilul este cel care are un comportament nepotrivit. Mai ales pentru ca parintii sunt plecati sa munceasca in strainatate.

"Copilul meu a fost batut intr-un mod grosolan de catre doamna invatatoare cu palmele si a fost data cu capul de tabla!"

Sunt cuvintele postate pe Facebook de bunica unei eleve de noua ani de la o scoala din Turnu Magurele. Femeia a facut plangere la Politie dupa ce fetita ar fi lesinat in drum spre casa.

Invatatoarea de la Liceul Marin Preda din Turnu Magurele spune ca niciodata nu a atins un elev. Lucreaza de peste 30 de ani in invatamant si nu este de acord cu astfel de gesturi. Copila ar fi facut o criza de nervi dupa ce a fost prinsa cu telefonul in timpul orei de limba romana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)