News Flash:

Victor Ponta, atacat de un coleg de partid

14 Iunie 2016
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, luni, ca sunt presiuni in PSD, pentru ca Victor Ponta sa nu ajunga la sefia Camerei Deputatilor, in locul lui Valeriu Zgonea.

”Sunt multe zvonuri ca s-ar pune presiuni mari pe Liviu Dragnea, ca sa nu-l sprijine pe Victor Ponta la sefia Camerei Deputatilor. (...) Exista mari presiuni ca azi, cand vorbim, Victor Ponta sa nu prinda functia de presedinte la Camera Deputatilor”, a declarat Bogdan Chirieac.

In plus, fostul premier Ponta ”nici nu explica de ce vrea sa fie presedinte la Camera Deputatilor”, a mai comentat analistul politic Bogdan Chirieac.

Deputatul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti.

El spera ca la votul de marti din sedinta conducerii PSD va fi sustinut in primul rand de Liviu Dragnea.

Referitor la acest subiect, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat: ''Daca s-a autopropus (n.r. Victor Ponta), nici nu trebuie sa mai votam'

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, de la Camera Deputatilor, ca nu isi doreste sefia Camerei, in contextul in care Valeriu Zgonea a ramas fara aceasta functie.

Numele lui Liviu Dragnea a aparut, pe surse, ca posibil inlocuitor al lui Zgonea, pentru functia de presedinte al Camerei.

Valeriu Zgonea a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost revocat din functie. La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din functia de presedinte al Camerei.

zvonuri presiuni mari liviu dragnea victor ponta sefia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006593 (s)