News Flash:

Constanta: Trei morti si cinci raniti intr-un accident cumplit. A fost instituit codul rosu de interventie

13 Iunie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
acc mihai viteazu
Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, duminica seara, in zona localitatii Mihai Viteazu din judetul Constanta, in care au fost implicate trei autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Trei autovehicule au fost implicate, duminica seara, in accident, produs pe Drumul National 22 Constanta - Tulcea, in zona localitatii Mihai Viteazu, la kilometrul 146.
In urma impactului trei persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite. Se pare ca accidentul a avut loc in urma unei depasiri neregulamentare, iar impactul a fost frontal intre doua autoturisme, un Chevrolet si un BMW. Ulterior, resturi din a doua masina au lovit cel de-al treilea autovehicul.
In accident a murit femeia aflata la volanul Chevrolet-ului, sotul si fiica ei, iar alte cinci persoane, din ambele masini, au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
In zona au fost trimise mai multe ambulante, la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta fiind declansat Planul Rosu de interventie. Acesta a presupus interventia tuturor institutiilor cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta generate de producerea unor accidente colective, calamitati si dezastre.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007087 (s)