News Flash:

Viceprimarul Traian Stoia si-ar putea pierde din atributii

8 Iunie 2014
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Stoia
Cum vor functiona lucrurile la varful Primariei Timisoara, dupa incercarea esuata a PSD de a-l schimba pe viceprimarul liberal Dan Diaconu? Primarul Nicolae Robu a dat de inteles ca atributiile viceprimarului social-democrat Traian Stoia… s-ar putea imputina. Oricum, viitorul nu va mai fi la fel, ceea ce Robu spune ca… i-a soptit deja lui Stoia.
Primarul i-a avertizat pe fostii sai aliati din PSD inca de dinainte sa se supuna la vot, in consiliul local, schimbarea lui Diaconu, ca, daca va ajunge sa piarda majoritatea, ii va lasa pe ambii viceprimari fara cele mai importante atributii.
Social-democratii nu au reusit sa-si duca la bun sfarsit planul acum, dar nu este exclus sa incerce din nou pe viitor. Intre timp, viceprimarul PSD Traian Stoia trebuie sa lucreze, la primarie, cu Robu si Diaconu.
„Viitorul va arata ce vom face, e optiunea fiecaruia… Nu poti pretinde sa fii tratat la fel dupa ce tu dovedesti lipsa de loialitate fata de echipa din care faci parte si chiar ostilitate. La un moment dat m-am ridicat, in sedinta de consiliu de ieri si i-am soptit ceva domnului Stoia: <<dupa ce USL s-a destramat, n-ati avut nicio problema cu mine si din punctul meu de vedere lucrurile ar fi continuat la fel, cu aceleasi atributii, daca n-ar fi fost incercarea PSD de a schimba viceprimarul PNL>>. Ce voi face acum inca nu va pot spune”, a declarat, sambata, Robu.
Oficial, vicele Traian Stoia raspunde in prezent de Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse, cu exceptia Biroului Terenuri, de Directia de Asistenta Sociala, Cantina de Ajutor Social, Caminul pentru pensionari, Serviciul pentru Protectia Persoanelor cu Handicap, Serviciul pentru Protectia Copilului si Familiei, Centrul de Zi „Pentru Voi”, Compartimentul Monumente si Biroul Valorificare Spatii cu Alta Destinatie.
Viceprimarul Dan Diaconu le-a multumit consilierilor care l-au sustinut si a afirmat ca PNL se va concentra in perioada urmatoare pe consolidarea majoritatii in consiliul local, scrie Tion.ro.
„Toate elementele acestei incercari de schimbare erau fortate. Am vazut foarte multe capete plecate, foarte multe priviri in pamant. Sper ca aceste priviri sa se ridice in perioada imediat urmatoare si vocea unui consilier al municipiului Timisoara sa fie vocea unui consilier, nu ordin, nu presiune. Sunt foarte multi oameni pe care in acesti 2 ani i-am cunoscut destul de bine. De cele mai multe ori, usa cealalta (n.r. – a viceprimarului Traian Stoia, a precizat Robu) era destul de blocata”, a declarat Diaconu.

primariei timisoara dan diaconu nicolae robu traian stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 33 queries | Mysql time :0.056331 (s)