News Flash:

Timisul are un nou inspector scolar general

8 Iunie 2014
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
Aura Danielescu
Aura Danielescu a fost numita in functia de inspector scolar general de Timis. Practic, au sosit patru ordine de ministru – doua pentru eliberarea din functie a inspectorului scolar general Cornel Petroman (PNL) si a inspectorului scolar general adjunct Aura Danielescu (PSD) si doua prin care Cornel Petroman este numit in functia de inspector scolar general adjunct, iar Aura Danielescu in cea de inspector scolar general.
„Am preluat functia in mod oficial in baza ordinului de ministru care intra in aplicabilitate incepand cu data de 5 iunie. Echipa manageriala s-a schimbat ca si structura. Postul de inspector general mi-a revenit mie si postul de inspector general adjunct, in locul meu, ii revine domnului profesor doctor Cornel Petroman. In acest moment este pentru binele invatamantului timisorean sa asiguram o continuitate si o stabilitate in ceea ce priveste perioada imediat urmatoare. Este o perioada foarte grea, vine o perioada cu foarte multe examene, extrem de incarcata. Este normal ca si in teritoriu, spre colegii nostri directori sa ajunga acelasi mesaj de stabilitate si continuitate”, spune Aura Danielescu.
Noul inspector scolar general de Timis a explicat ca va pune la punct o strategie impreuna cu toti colegii sai din echipa manageriala, pentru o schimbare in bine la nivelul judetului.
„In mod evident voi avea o strategie la care ma voi gandi si voi tine cont de parerile colegilor din echipa manageriala, strategie pe care speram sa o definitivam si sa o punem in valoare schimband inspre bine ceva la nivelul judetului Timis, acolo unde acest lucru este posibil, incepand cu anul scolar 2014-2015″, a mai declarat Danielescu pentru Tion.ro.

aura danielescu cornel petroman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 33 queries | Mysql time :0.014986 (s)