News Flash:

Viceprimarul Stoia vrea spatii comerciale la parterul Operei spre Hotel Timisoara

15 Februarie 2014
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Stoia
Viceprimarul Timişoarei Traian Stoia a anunţat, vineri, că a solicitat fonduri de la Guvern pentru repararea mai multor monumente istorice din oraş care au ajuns într-o stare jalnică. In acest context, edilul a afirmat că se doreşte închirierea spaţiilor situate la parterul Palatului Culturii, în clădirea Operei, în zona dinspre strada Mărăşeşti. „Am solicitat sprijin financiar de la Guvern pentru repararea unor monumente istorice care se află în Timişoara. Avem promisiuni că vom primi în primăvara încolo. Am solicitat un sprijin de la Ministerul Culturii pentru Opera Română, Teatrul Naţional, unde intenţionăm ca parterul să-l facem comercial, zonă comercială, să fie spaţii comerciale la parter. Se închiriază şi banii rămân la Operă, la Teatru, dar zona trebuie să devină comercială. Nu ne-am gândit la ceva anume… Dar proprietară pe clădire este Primăria Timişoara. Acolo sunt o serie de ateliere, or Opera şi Teatrul dispun de spaţii, au şi o fabrică de decoruri…”, a declarat, vineri, viceprimarul Traian Stoia.

Edilul a explicat ulterior că se referă la spațiile existente în clădirea Operei în zona dinspre Hotel Timișoara, de pe strada Mărășești. Dar Stoia nu vede de ce n-ar putea fi mutat și Atelierul de Urbanism al primăriei de pe cealaltă parte, de pe strada Alba Iulia.

„La Atelierul de Urbanism nu ne-am gândit, dar nu văd nicio problemă să nu-l putem muta să obţinem bani”, a adăugat Stoia. Tion.ro


traian stoia palatului culturii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042915 (s)