News Flash:

Viceprimarul Stoia da ordin ca masinile abandonate sa dispara de pe strazi

19 Octombrie 2013
1398 Vizualizari | 0 Comentarii

Viceprimarul Traian Stoia susţine că în jurul şcolilor din Timişoara există foarte multe maşini abandonate pe domeniul public. Edilul se teme că aceste vehicule ar putea fi folosite pentru executarea unor atentate teroriste. Viceprimarul a remarcat că foarte multe astfel de autoturisme se află în jurul şcolilor şi se teme pentru siguranţa copiilor, deoarece ele ar putea fi transformate în maşini capcană.

„In zonele adiacente şcolilor se găsesc o grămadă de maşini abandonate, care zac de ani de zile în aceste zone. Aceste maşini trebuiesc ridicate, fie de către proprietari într-un termen stabilit, fie de Primăria Timişoara şi duse în depozit şi predate, după un termen, la fier vechi. E vorba de siguranţa vieţii celor care circulă prin zonă. In foarte multe zone ale Orientului Mijlociu sunt multe maşini capcană care sar în aer. Dar nici nu trebuie să creăm condiţii pentru astfel de activităţi de natură teroristă. SRI-ul se ocupă discret de aceste lucruri…”, a afirmat viceprimarul Traian Stoia.

Stoia susţine că se lucrează în acest moment la o proiect de hotărare care va permite ridicarea mai facilă a vehiculelor abandonate pe domeniul public, precum şi intervenţia în astfel de cazuri nu numai a poliţiştilor locali, ci şi a jandarmilor şi poliţiştilor.

„Aceste maşini dau o imagine de paragină urbană. (…) Vom face un HCL, l-am discutat în mare, şi luna viitoare va fi pus pe ordinea de zi a Consiliului Local Timişoara”, a mai spus Stoia.

 


stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005830 (s)