News Flash:

Panica in Parcul George Enescu: Incendiu, raniti, ambulante. Din fericire, totul a fost doar o simulare

18 Octombrie 2013
1090 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi, 17 octombrie 2013, în jurul orei 11, a izbucnit un incendiu în Parcul George Enescu. Cat ai clipi, în zonă au apărut pompierii, ambulanţele, SMURD-ul şi echipajele de poliţie (locală şi naţională). Pe strada Padeşului, un bărbat accidentat a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp după această întamplare, pe Splaiul Coriolan Brediceanu un alt bărbat a fost prins sub crengile unui copac căzut, fiind salvat în ultimă instanţă de un echipaj SMURD. Timp de cateva minute bune, circulaţia în zonă a fost blocată.

Pentru cei care nu s-au informat din presa locală, incidentele păreau a fi reale. In fapt, era vorba de un exerciţiu de alarmare publică şi intervenţie în caz de fenomene meteo periculoase, la care au participat echipe din cadrul  Detaşamentului de Pompieri Lugoj, Detaşamentului de Jandarmi Lugoj, Poliţiei Naţionale Lugoj, Poliţiei Locale Lugoj, Serviciului de Ambulanţă, S.V.S.U. Lugoj, S.C.Salprest, S.C.Meridian, Serviciului Sere şi Spaţii Verzi, Enel, E-on Gaz şi ai Romtelecom.


parcul george enescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006323 (s)