News Flash:

Vica Blochina, adevarul despre relatia cu Adi Mutu

21 Februarie 2014
3001 Vizualizari | 0 Comentarii
Vica Blochina
Vica Blochina pare a fi febleţea lui Adrian Mutu. In ultima vreme, fotbalistul este văzut în compania fostei amante a lui Victor Piţurcă. Insă Vica neagă că ar fi ceva între ei doi sau că cei doi ar fi fost în "tandreţuri" la cele mai recente ieşiri.
Vica a vorbit despre ieşirile nocturne cu Adi, dar a menţionat că erau în grupuri mari şi că oricum era normal să vorbească pentru că se aflau la aceaşi masă.
"Mă cunosc cu Adrian Mutu, dar nu am nici numărul lui de telefon. Ne-am întalnit de cateva ori, avand anturaje apropiate, dar doar atat. Am fost la aceeaşi masă în acel restaurant, însă eu am venit cu alt grup. Am fost cu Anamaria Prodan. Intamplarea a făcut să fie şi Adrian Mutu acolo. Ne-am aşezat la aceeaşi masă pentru că era o masă mare, dar am stat la cateva scaune distanţă de Adrian. Normal că am vorbit şi cu el, dar cu voce tare, fără să am ceva de ascuns. Ar fi culmea să nu discuţi cu oamenii cu care stai la masă! Apoi nu mai ştiu ce s-a mai întamplat pentru că am plecat", a explicat Vica pentru ziarulring.ro.

vica blochina adrian mutu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006982 (s)