News Flash:

Seara divortului de Antena 3

21 Februarie 2014
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
gadea
Două întâlniri între preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au avut loc la finele anului trecut, potrivit liderului PNL, el afirmând că temele discutate au fost de politică externă şi de securitate naţională. Liberalul a ţinut să precizeze că nu l-a reevaluat pe preşedintele Băsescu şi că aceste discuţii sunt normale. Liderul PNL Crin Antonescu a admis, joi seară, că a avut două întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, una înaintea vizitei pe care a efectuat-o în Republica Moldova, la începutul lunii decembrie, iar cea de-a doua având ca subiect probleme de securitate naţională.

„Cu domnul Băsescu, în afara prilejurilor de învestiri, m-am mai întâlnit de două ori, în chestiuni de politică externă. M-am întâlnit de două ori: când mergeam în Republica Moldova, am spus că asemenea chestiuni trebuie discutate, pe chestiuni de politică externă. Am discutat şi pe o chestiune de securitate naţională”, a spus preşedintele PNL.

Liberalul a ţinut să precizeze că nu l-a reevaluat pe Traian Băsescu care rămâne un adversar politic şi un inamic. Totodată, el a spus că nu se va duce să bată ritualuri anti-Băsescu la Antena 3.

„De ce cineva confundă poziţia de a fi împotriva lui Traian Băsescu cu poziţia de a fi stupid? Nu putem confunda asta cu stupiditatea”, a comentat Antonescu campania anti-Băsescu a PSD şi a unor posturi de televiziune. gandul.info

pnl crin antonescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029437 (s)