News Flash:

PRIMA REACTIE a BIANCAI DRAGUSANU dupa DEZVALUIRILE lui ADRIAN CRISTEA!

18 Februarie 2014
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Drăguşanu a intrat luni în direct la o emisiune de la Kanal D, unde a dat primele sale declaraţii după dezvăluirile făcute de Adrian Cristea referitor la povestea de dragoste dintre ei.
"Eu nu l-am văzut pe Adi la TV, ci am fost informată despre aceste dezvăluiri. Eu nu am minţit şi nu am aruncat vina asupra numănui. Doar eu ştiu ce a fost şi ce este în sufletul meu.
Sunt dezamăgită de tot ce se întâmplă în jurul meu.Consider că povestea aceasta mă depăşeşte...
Nu mai am energie să mă justific. Un bărbat demn nu vine să-şi povestească iubirile la TV", a spus Bianca Drăguşanu.
"Nu m-am întâlnit azi cu Victor. Am vorbit cu el. Nu a trebuit să mă justific în faţa lui, el ştie adevărul. Fiecare are partea lui de adevăr, are trăirile lui", a adăugat ea.
"Victor e... nu pot să spun care este starea lui psihică. Este un om rănit, eu la fel, Adi este un om satisfăcut. De ce a ieşit acum nu înţeleg, nu l-a provocat nimeni. E vorba de orgolii.
"Văzând că îi declar dragostea lui Victor, probabil că acest lucru l-a provocat. Un om care povesteşte aberaţii aşa... Nu spun că sunt minciuni, fiecare are partea lui de adevăr. Nu vreau să le demontez că nu are rost.
Poate că este mai împăcat, poate că s-a îmbogăţit parţial cu aceste dezvăluiri. Pe mine m-a făcut să sufăr.
Victor nu trage concluzii. Adi nu mai are nimic de pierdut şi nu ştie să piardă... M-a dezamăgit încă o dată!", a încheiat Bianca Drăguşanu.
  Libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0172 (s) | 22 queries | Mysql time :0.004145 (s)