News Flash:

Vesti bune pentru soferi: A fost inaugurat drumul de ocolire in nordul municipiului Satu Mare

28 Noiembrie 2013
1674 Vizualizari | 0 Comentarii
Un drum de ocolire în zona de nord a municipiului Satu Mare, o investiţie de aproximativ un milion de euro, a fost inaugurat joi de autorităţile locale.

Primarul Dorel Coica a declarat că a fost necesar acest drum pentru traficul greu, întrucât locuinţele de pe artera principală erau afectate de trepidaţiile produse de camioane.

'Este o investiţie realizată prin eforturi proprii. Cetăţenii vor fi cei mai fericiţi pentru să seara de multe ori se întâmplau raliuri, mergeau cu 70-80-100 km/h. Au fost multe incidente, s-au spart geamurile, oamenii au fost nemulţumiţi. Este cadoul pe care Primăria îl face cetăţenilor din această zonă de Ziua Naţională a României', a afirmat Dorel Coica.

Fiecare TIR care intră în Satu Mare dinspre vama Petra trebuie să o ia pe noul drum care face legătura între drumul spre Dorolţ şi drumul spre Lazuri, iar din Botiz cei care doresc să meargă către Oradea sau Cluj trebuie să se întoarcă în municipiul Satu Mare şi să traverseze Podul Decebal.

Investiţia s-a ridicat la 4,2 milioane de lei, iar lungimea drumului este de 2,9 kilometri. Lucrările au durat şapte luni. AGERPRES

dorel coica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005269 (s)