News Flash:

Vesti bune pentru locuitorii comunei Dudestii Noi

1 Noiembrie 2013
1500 Vizualizari | 0 Comentarii

Locuitorii comunei Dudeştii Noi nu vor mai nevoiţi să meargă, pentru a-şi întocmi actele de identitate, la Timişoara, unde este arondată, în prezent, comuna, pe linie de evidenţă a persoanelor. Incepand de vineri, 1 noiembrie, în comună va funcţiona Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Noul serviciu va deservi aproape 3.200 locuitori şi va funcţiona în sediul Primăriei, după următorul program: Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri: 8:30 - 13:00, Joi: 8:30 - 18:30. Intr-o primă etapă, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Dudeştii Noi se vor elibera acte de identitate, acte de identitate provizorii sau vize de flotant, urmand ca în timp să fie preluate date pentru eliberarea paşapoartelor sau a permiselor de conducere. Pentru persoanele care nu se pot deplasa, actele vor fi întocmite la domiciliul acestora, de către angajaţii noului serviciu.

„Tinerilor, probabil, le este mai uşor să se deplaseze la Timişoara, însă şi ei pierd timpul. Este mai greu însă cu bătranii şi cu bolnavii care sunt puşi pe drumuri astfel că acest nou serviciu vine în sprijinul lor”, declară primarul comunei Dudeştii Noi, Alin Nica.

 


alin nica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007877 (s)