News Flash:

VESTE TRAGICA! OFICIAL: Fragmentul de fuselaj gasit pe Insula Reunion apartine avionului malaysian disparut

6 August 2015
996 Vizualizari | 0 Comentarii
fragmente avion
Un fragment de fuselaj gasit pe Insula Reunion este al avionului Boeing 777 malaysian disparut din martie 2014, anunta premierul Malaysiei, Najib Razak.
"Cu adanca tristete trebuie sa anunt ca o echipa internationala de experti a confirmat ca fragmentul de fuselaj gasit pe Insula Reunion apartine Cursei aeriene MH370", a declarat premierul Najib Razak intr-o conferinta de presa organizata miercuri seara, potrivit CNN.
"Acum avem dovada materiala ca avionul care efectua Cursa MH370 a sfarsit tragic in Oceanul Indian", a spus premierul Malaysiei.
Fragmentul de fuselaj, care are lungimea de doi metri si este parte a eleronului unei aripi, a fost gasit saptamana trecuta pe o plaja din zona Saint-André, pe Insula Réunion.
"Cred ca mergem in directia rezolvarii misterului zborului MH370", declara saptamana trceuta Abdul Aziz Kaprawi, adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor.
Pe fragmentul de fuselaj gasit pe o plaja din insula franceza La Reunion este scrisa seria "657 BB". "Seria confirma ca este vorba de un fragment al unei aeronave Boeing 777. Informatia a fost confirmata de compania Malaysia Airlines", a spus oficialul guvernamental.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a disparut pe 8 martie 2014, in timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005812 (s)