News Flash:

TRAGEDIE! Doua trenuri au deraiat. Sunt cel putin 20 de morti

5 August 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
tren deraiat india
Doua trenuri expres au deraiat in noaptea de marti spre miercuri, intr-un rau, in centrul Indiei, dupa ce inundatiile au slabit sinele de cale ferata, un accident soldat cu cel putin 20 de morti si 100 de raniti, a anuntat Guvernul miercuri, relateaza Reuters in pagina electronica.
Scafandri au intervenit si au reusit sa salveze pana miercuri dimineata aproximativ 300 de pasageri, potrivit unor oficiali. Zeci de persoane au fost trimise la spital in stare critica.
"Incercam sa salvam pasageri. Este in curs o interventie umanitara ca pe timp de razboi. Verificam toate vagoanele in cautare de pasageri blocati", a declarat Anil Saxena, un purtator de cuvant Ministerului Cailor Ferate.
Douasprezece vagoane ale expresului Kamayani, care se indrepta catre Varanasi, de la Mumbai, a deraiat in apropiere de Harda, in statul Madhya Pradesh (centru) chiar inainte de miezul noptii. Sase vagoane ale expresului Janata au deraiat in acelasi timp, a anuntat Ministerul.
Ploi musonice abundente si un ciclon au ucis in ultimele zile peste 100 de persoane in intreaga tara, in inundatii, alunecari de teren si surpari de cladiri.
Peste 25.000 de persoane au murit anul trecut in accidente implicand garnituri de tren vechi si supraaglomerate care circula pe o retea feroviara depasita moral.
Un fost ministru al Cailor Ferate a declarat ca, daca reteaua ar fi fost intretinuta, accidentul nu ar fi avut loc. "Este absolut inacceptabil. Este un simptom al unui cancer adanc inradacinat in sistemul cailor ferate", a declarat Dinesh Trivedi pentru presa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004770 (s)