News Flash:

Veste de ultima ora primita de Codruta Kovesi

14 Decembrie 2016
1710 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta2
Curtea de Apel Pitesti a amanat, miercuri, pentru data de 11 ianuarie 2017 procesul in care procurorul sef al DNALaura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul Antena 3 si mai multi jurnalisti, informeaza agerpres.ro. Acesta a fost al patrulea termen dupa stramutarea dosarului de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Pitesti. 


Noul termen a fost stabilit dupa ce jurnalistul Razvan Savaliuc a informat instanta ca nu a putut achita la Pitesti taxa de timbru judiciar pentru cererea de recuzare, fiind necesar sa o achite la Bucuresti, localitatea sa de domiciliu.

Savaliuc a precizat ca a solicitat recuzarea intregului complet pe motiv ca a refuzat sa se pronunte pe o noua cerere a sa de amendare a Laurei Codruta Kovesi, nu i s-a dat cuvantul pe o cerere la termenul anterior si i s-a respins cererea de a prezenta noi probe. 
Instanta a decis ca nu poate fi retinuta o inadmisibilitate a cererii de recuzare si i-a pus in vedere lui Razvan Savaliuc sa achite taxa de timbru judiciar in termen de trei zile. 


In timpul primei parti a sedintei de judecata, completului i-a fost inmanat un document prin care era informat ca in urma cu o zi a fost depusa o cerere de stramutare a cauzei de la Curtea de Apel Pitesti. Dupa reluarea sedintei, avocatul postului Antena 3 a precizat ca, intre timp, a fost depusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie si o cerere care vizeaza suspendarea procesului. 


Sedinta de judecata a fost initial suspendata pentru cateva ore, pentru judecarea cererii de recuzare a completului formulata de Razvan Savaliuc. Instanta hotarase ca sedinta de judecata sa fie reluata la ora 13,00, dupa ce se va judeca cererea de recuzare. 


dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)