News Flash:

ACCIDENT GRAV cu 10 victime - VIDEO

14 Decembrie 2016
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Zece persoane au fost ranite, marti seara, intr-un accident de circulatie produs pe DN 17, in localitatea bistriteana Coldau, potrivit datelor comunicate de catre purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, Monica Borz.

Initial, reprezentantul ISU Bistrita, Ioan Budurlean, a comunicat ca sunt noua raniti, unul dintre acestia refuzand transportul la spital.

In cele din urma, toti cei zece raniti, printre care se numara o mama cu doi copii, unul dintre ei bebelus, au fost transportati la Spitalul de Urgenta Judetean din Bistrita.

Potrivit Monicai Borz, o singura persoana se afla in stare mai grava, restul suferind rani usoare, insa viata nu le este pusa in pericol.

La fata locului au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean, doua echipaje de prim ajutor SMURD si echipajul de terapie intensiva mobila.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Crina Sirb, accidentul a fost provocat de un tanar de 23 ani din judetul Botosani care, intr-o curba, nu a adaptat viteza, a patruns pe contrasens si a colizionat alte doua autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

In urma testarii alcoolscopice, politistii au stabilit ca soferul din Botosani consumase alcool inainte de a se urca la volan, concentratia fiind peste limita legala.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Galerie Video


ioan budurlean spital raniti monicai borz pericol smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)