News Flash:

Urmărire ca-n filme. Un șofer beat a condus cu cauciucurile împușcate ca să scape de poliție, în Timiș

12 Aprilie 2021
602 Vizualizari | 0 Comentarii
politienoaptea

Urmărire cu focuri de armă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Recaș. Polițiștii au folosit armamentul din dotare, după ce un șofer nu a oprit la semnalele lor. Deși cauciucurile mașinii au fost distruse, bărbatul aflat la volan a reușit să meargă până când autoturismul a ieșit de pe drum. Apoi a fugit din nou.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:30, în zona localității timișene Recaș. Șoferul unui autoturism nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție, continuându-și drumul.

Oamenii legii au pornit astfel în urmărirea lui. În momentul în care bărbatul aflat la volan a început să accelereze, polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare. Au tras mai multe focuri de avertisment și în direcția autoturismului. Deși ambele cauciucuri din spate au fost distruse, bărbatul a continuat drumul, cu roțile pe jante.

La intrare în Herneacova, mașina a ieșit de pe carosabil, mergând pe un drum agricol încă 1 km. După ce mașina s-a împotmolit în noroi, bărbatul aflat la volan și încă un pasager au ieșit și au fugit în vegetația din apropiere. Abia după efectuarea unor noi somații s-a reușit imobilizarea unui tânăr de 23 de ani, din Timișoara.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute conducere fără permis de conducere și a conducere sub influența alcoolului. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 500 de lei. Cu ocazia evenimentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. În prezent se fac verificări în vederea depistării celui de-al doilea ocupant al autovehiculului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007675 (s)