News Flash:

Urarile politicienilor pentru romani la inceputul noului an

2 Ianuarie 2015
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Politicienii romani au postat pe paginile de pe reţelele de socializare mesaje şi urări pentru romani pentru anul 2015.
Preşedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, mesajul de Anul Nou, în care a afirmat că ar vrea ca 2015 să fie începutul acelei Romanii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim şi ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă.
”Dragi romani din ţară şi din străinătate, Incheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Incepem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranţa să devină realitate. Şi o vom face împreună”, afirmă preşedintele Klaus Iohannis în mesajul postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale şi pe pagina sa de Facebook. Potrivit lui Iohannis, ”de Sărbători, suntem mai buni unii cu alţii, avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăţi, avem şi mai multă încredere şi speranţă în viitor şi lăsăm la o parte ce ne desparte şi păstrăm ceea ce ne uneşte”.
 ”Gandul meu se îndreaptă azi către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care îşi doresc un viitor mai bun în ţara noastră. Către cei care, prin munca şi iniţiativa lor, duc Romania înainte. Către părinţii şi bunicii noştri, care ne-au croit un drum în viaţă. Gandul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul Romaniei şi al aliaţilor noştri şi ne fac cinste. Şi către cei pentru care Romania înseamnă «acasă», oriunde s-ar afla”, se menţionează în mesaj.
Preşedintele transmite cu acest prilej dorinţa sa, pentru noul an: ”Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă. Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Romanii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim!”
Şeful statului îşi încheie mesajul cu urarea ”Sărbători fericite şi «La mulţi ani»!”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu  a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru ”toţi băsiştii”:
”Tuturor "băsiştilor" şi prietenilor paginii le doresc un an 2015 cu sănătate, bucurii şi prieteni adevăraţi, alături de cei dragi.
Şi încă ceva : pe noi ŢARA se poate bizui.”
Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou, în care urează La Mulţi Ani tuturor, precizand că este vorba de cei care au sau nu Facebook, precum şi de cei care "ne simpatizează", şi de cei care "ne urăsc", adăugand că în mod sigur anul viitor va fi unul bun. Mediafax

iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006433 (s)