News Flash:

Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara va fi extinsa in acest an

5 Ianuarie 2014
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
In 2014, pe lista investitiilor la Spitalul Municipal din Timisoara, figureaza inceperea lucrarilor la Unitatea de Primiri Urgente , centrul de diagnostic ante natal si dotarea cu aparatura performanta. Anul viitor exista un proiect semnificativ al spitalului , pe fonduri europene, cu Primaria Timisoara – lider de proiect, care vizeaza modernizarea completa a unui centru de diagnostic ante natal la Maternitatea si Ginecologia ce apartin de spital“ a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timisoara.

Anul acesta, Spitalul Municipal Timisoara a derulat doua proiecte pe finantare europeana.

“Ne-am dori ca si celelat proiect, pe care l-am depus anul acesta sa fie aprobat , iar in cazul in care este aprobat, evident vom avea mult de lucru pe aceasta linie“ a adaugat directorul Spitalului Municipal.

Conducerea spitalului considera ca proiectele cu finantare europeana si extinderea Unitatii de Primiri Urgente constituie prioritatile absolute. Pe langa acestea, dotarea cu aparatura medicala a sectiilor este prioritara, pentru ca se doreste ca Spitalul Municipal sa-si perfectioneze serviciile diversificate pe care le ofera, de exemplu, pentru chirurgia de urgenta sau pentru programul oncologic , astfel incat acestea sa fie adaptate celor mai noi descoperiri medicale. Opiniatimisoarei.ro


opiniatimisoarei ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008598 (s)