News Flash:

Unde si cum sunt purtate combinatiile de tricouri polo si pantaloni scurti barbatesti?

9 Iulie 2019
2219 Vizualizari | 0 Comentarii
pantaloni scurti 100

Printre favoritele elementelor de imbracaminte masculine sunt tricourile polo si pantalonii scurti. Pentru sezonul estival si nu numai, aceste doua piese de imbracaminte sunt in topul preferintelor barbatilor. Pantaloni scurti barbati pot sa fie gasiti in multe variante si modele. Ei pot sa fie construiti din diferite tipuri de materiale pentru a se potrivi preferintelor in materie de moda. De asemenea tricouri polo barbati pot sa aiba culori asortate sau in contrast, pot sa fie simple sau cu model. Indiferent de alegeri si modul de a le combina, importanta este placerea de a le purta.

Unde pot sa fie purtate combinatiile de tricouri polo si pantaloni scurti pentru barbati?

Tricourile polo pentru barbati sunt tricouri cu stil purtabil pentru orice varsta si arata bine in multe combinatii. Ele pot sa fie simple, cu o culoare dominanta, sau pot sa aiba accesorii, scris sau aplicatii cusute sau tesute, etc. In magazinul online se gasesc variante indraznete, cu imprimeu de vara, care duc cu gandul la vacanta si soare. Unul dintre modelele care ies in evidenta este cel alb cu frunze verzi. Acesta este potrivit pentru tinerii care isi doresc sa faca o combinatie cu blugi, lungi sau scurti sau cu pantaloni scurti casual. Se poate purta cu placere la o iesire in oras, la cumparaturi sau seara la o terasa in toiul verii.

Pantalonii scurti pentru barbati pot sa fie purtati, in functie de lungime, fie in oras la orice intalnire casual, fie la mare, pe faleza sau la munte intr-o drumetie, daca si materialul din care sunt confectionati este potrivit pentru oricare dintre aceste variante de purtare.

Ce culori pot sa fie combinate pentru pantaloni scurti pentru barbati alaturi de tricourile polo?

Culorile alese se incadreaza in mai multe categorii si ele pot sa fie combinate in functie de stil si preferinte. Astfel ca, putem sa avem urmatoarele variante:

  • Tricou polo pentru barbati in culori vii si imprimeu bogat alaturi de pantaloni scurti de blug: o varianta tinereasca si vesela, cu tendinta tipica de vara.
  • Tricou polo in culori simple fara imprimeu si pantaloni stil blug sau alt material, dar monocrom: aceasta este varianta simpla, mai clasica, ce are posibilitatea de a fi purtata in multe ocazii.
  • Tricou polo cu imprimeu bogat si pantaloni scurti cu imprimeu: aceasta varianta este una la care trebuie atentie in asortarea celor doua, fie prin idee, fie prin model sau culoare.

Cum se pot alege variantele potrivite?

Se poate ca barbatul care doreste sa le cumpere sa se inspire din tendintele momentului sau sa se ghideze dupa ceea ce il atrage. Astfel va face automat alegerile care il vor multumi si care il vor pune in valoare ca intreg, atat din punct de vedere al corpului sau, catr si al personalitatii.

Pe Mahoni.ro puteti sa gasiti atat tricouri polo pentru barbati, cat si pantaloni scurti din blugi sau alte materiale, cu dungi care pun in valoare croiala si culoarea si cu modele tineresti, actuale.

Vezi si: Unde gasesti pantaloni moderni si camasi in trend pentru barbati?

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)