News Flash:

Unde mai gasiti locuri de cazare pentru Craciun. Ofertele de ultima ora

20 Decembrie 2016
975 Vizualizari | 0 Comentarii
partie
Pomana porcului, foc de tabara, colinde si sosirea lui Mos Craciun, de sarbatori in statiunile de pe Valea Prahovei, dar si oferte greu de refuzat la pensiunile din Delta Dunarii. Pentru cei care nu au ales inca un loc pentru a-si petrece sarbatorile, mai exista oferte de ultima ora.
Pachetele turistice la munte costa peste 1.000 de lei /persoana
La un hotel de patru stele din Sinaia, sejurul in perioada 23 – 26 decembrie, costa intre 1210 lei, de persoana si 1552 de ei, de persoana, in functiile de camere alese pentru cazare: double twin, executive, deluxe sau junior suite. Pe langa cazare, pachetul cuprinde si demipensiune. Turistii vor fi primiti cu tuica fiarta iar in fiecare seara vor asculta muzica live. Pe 24 decembrie, va avea loc pregatirea traditionala a porcului si un program artistic cu „Ursarii de la Comanesti” dar va fi organizat si un foc de tabara cu vin fiert, tuica fiarta si sorici. Iar seara soseste si Mos Craciun.
Si tot in Sinaia, dar la un hotel de trei stele, aproape toate locuri de Craciun deja s-au epuizat. Aici, sejurul de Craciun costa 1650 de lei, pentru doua persoane. Tariful include 4 nopti de cazare cu mic dejun buffet, spectacol ocazionat de sosirea lui Mos Craciun (in seara de Ajun) cu program artistic si cadouri pentru copii. Pe 25 decembrie, este organizat un dejun festiv cu meniu traditional, iar seara este un spectacol cu TEO Magicianul.
La Busteni, sejurul in perioada 23-26 decembrie, la un hotel de 3 stele, costa 890 de lei, de persoana intr-un apartament cu doua locuri sau 590 de lei de persoana in camera cu trei paturi. Aici, pachetul de servicii include cazare 3 nopti, mic dejun, pomana porcului pe 24 decembrie si cina pe 25 decembrie. Mos Craciun va fi prezent in seara de 24 decembrie cu surprize pentru copii, program special cu colindatori, ritualul taierii porcului si foc de tabara.
La Azuga, pentru cei cu dare de mana, la un hotel de 5 stele, Craciunul costa 795 de euro, camera standard dubla si poate ajunge la 1015 de euro in Lux Garden Suite. Pachetul include 3 nopti de cazare cu mic dejun, bufet cu prajituri de casa si cozonac si program de colinde pe 24 decembrie, Cafe concert Piano Live, dejun traditional de Craciun pe 25 decembrie, tea time si home made cookies si ciocolata calda cu marshmallows pentru copii.
Craciunul si Revelionul pe Litoral si in Delta, de la 230 de lei de persoana
Hotelierii si proprietarii de pensiuni de pe litoralul romanesc si din Delta Dunarii au pregatit o serie de oferte de sarbatori, pentru nostalgici sau pentru cei care iubesc mai mult marea decat muntele, preturile plecand de la 230 de lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de minimum doua nopti de cazare. Astfel, pentru petrecerea unei minivacante de Craciun pe litoral, doritorii trebuie sa plateasca intre 230 de lei/ persoana/ camera dubla, la un hotel de trei stele, unde oferta este pe sistemul platesti doua nopti de cazare si stai trei nopti, si 450 de lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de patru nopti de cazare intr-un hotel de patru stele.
Craciunul in Delta Dunarii costa de la 480 de lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de trei nopti de cazare, cu pensiune completa si petrecerea de Craciun, plus acces gratuit la spa si jacuzzi.
Pentru Revelion oferta este mai diversificata, preturile pentru pachetele cu doua si trei nopti de cazare plecand, pe litoral, de la 270 de lei/ persoana/ camera dubla, intr-un hotel de trei stele, bani in care intra si masa de Revelion. Pentru cei mai pretentiosi, hotelierii de pe litoral au pregatit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completa, petrecerea de Revelion si acces gratuit la sauna sau spa, pretul pentru acest pachet fiind pe masura, de 1.600 de lei/ persoana/ camera dubla pentru trei nopti de cazare, totul in hotelurile de patru si cinci stele.
Pentru pachete similare, turistii care aleg sa-si petreaca noaptea dintre ani in Delta Dunarii trebuie sa scoata din buzunar de la 580 lei/ persoana/ camera dubla, pentru un pachet de trei nopti de cazare, cu pensiune completa si petrecerea de Revelion, cu acces la spa si jacuzzi, la o pensiune de trei margarete, pana la 1.180 lei/ persoana/ camera dubla, la un hotel de patru stele, pret in care intra trei nopti de cazare cu pensiune completa si petrecerea de Revelion.
„Chiar daca sarbatorile de iarna sunt de obicei asociate cu zapada, colinde sau sanius, invitam turistii sa-si petreaca Craciunul si Revelionul pe litoral si in Delta Dunarii si ii invitam sa consulte ofertele agentiilor de turism pentru o vacanta de relaxare, wellness si spa, cu servicii de calitate”, spune presedintele Asocietiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006618 (s)