News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

19 Decembrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
In regiunile estice si sud-estice, iar noaptea si in cele sudice cerul va fi mai mult noros, iar in restul teritoriului innorarile vor fi temporare, informeaza ANM.
IN TARA
Ziua va ninge slab, la munte, in special in Carpatii Orientali, dar si in Moldova, Dobrogea si Baragan, unde trecator vor fi precipitatii si sub forma de lapovita sau ploaie ce mai pot favoriza, in primele ore ale intervalului, formarea de polei. In cursul noptii, izolat vor fi mai ales ninsori slabe in dealurile din sud si est, precum si pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre -10 si -2 grade. Izolat, dimineata si noaptea, in zonele joase de relief va fi ceata asociata cu chiciura.
LA BUCURESTI:
Cerul va avea innorari, mai persistente seara si noaptea, cand trecator vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.
MIERCURI
IN TARA
Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul, dar partial ziua si in estul si in zonele joase din vestul si centrul tarii. Doar izolat vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare in dealurile Olteniei si pe litoral. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu  intensificari trecatoare in sudul Banatului si in zona costiera a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime, in scadere fata de cele din noaptea precedenta, vor fi cuprinse intre -12 si -2 grade, local mai mici in estul Transilvaniei, spre -20 de grade. In zonele joase de relief, indeosebi noaptea, pe arii restranse va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)